lauantai 30. maaliskuuta 2013

Maalismätsäri

Lalli pääsi tänään epävirallisiin kauneuskilpailuihin Harjavaltaan. Upea kevätsää, +4 astetta. Ainoa miinus, jolle tietenkään ei kukaan voinut mitään, oli yltiömärkä kenttä. Eipä liiemmin tehnyt mieli tavallisesti hienosti liikkuvan pinserin esittää raviaan.

Muutoin Lalli käyttäytyi moitteettomasti, kuten aina, alkuinnostuksen laannuttua. Tuomari sai tutkia perusteellisesti ja poseeraaminen sujui kuin kehäkonkarilta ainakin. Ihmettelen vain ihmisiä, jotka kehässä ollessaan huomautuksista huolimatta päästävät koiransa niin lähelle vierasta eläintä, että se pystyy syömään namit handlerin kädestä...

Lallin saavutus oli tänään sininen nauha. Jatkokehästä saimme vain kiitokset ja isojen sinisten kehän neljä parasta olivat kaikki kauhean isoja ja karvaisia tyyppejä. Pääasia kuitenkin oli, että Lalli sai jakamatonta huomiota ja hyvänä pitämistä sekä nameja ihan vain itselleen. Melko väsynyt mätsärisankari makoilee nyt alakerran sohvalla itseensä tyytyväisenä.

Elvis on sairastanut jonkinlaisen vatsaflunssan. Tilanne alkaa olla jo parempaan päin ja Elvis on koko ajan ollut tosi pirteä ja iloinen. Hyväksi havaitut ohjeet toimivat tälläkin kertaa ja pentu on saanut vatsataudin aikana juomaksi vedellä lantrattua piimää ja ruuaksi keitettyä riisiä ja porkkanaa piimällä jatkettuna. Treenailusta on nyt sitten pidetty tämä aika vähän taukoa ja annettu vatsan rauhoittua myös niiltä nameilta. Ensi viikolla sitten taas uudella innolla.

Vielä pitäisi lähteä poikien kanssa ulos. Näistä kevätilmoista pitää ottaa ihan kaikki irti! Kevään ensimmäisten leskenlehtien epätoivoinen bongaaminen on jo alkanut!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti