sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kurkistus maaliskuulta

Pojille kuuluu pelkkää hyvää, kevät on toivottavasti kovaa vauhtia tulossa, vaikka viime päivinä onkin myrskynnyt lunta taivaan täydeltä.


Lallilta poistettiin piilokives joulukuussa 2012, ihan täysin sitä ei siis kastroitu tuolloin. Leikkaus meni hyvin ja toipuminen vielä paremmin. Iso kiitos kuuluu Sastamalan Eläinklinikka Viksun ammattitaitoiselle henkilökunnalle! Lalli on oppinut hurjasti uusia juttuja sen treenatessa yhdessä Elviksen kanssa. Pojat opiskelevat molemmat kanssani naksuttimen avulla ja se on osoittautunut vallankin erinomaiseksi keksinnöksi.


Epun hienonhieno tytär Megamagee Sham-And-A-Lie kruunattiin joulukuun Messarissa tittelillä Helsinki Winner -12- Onnittelut Eetsille ja Karolle upeasta saavutuksesta! Epun pentuset täyttävät tulevan huhtikuun lopulla 2 vuotta.


Elvis kasvaa ja kehittyy. Opiskelemme arkitottelevaisuutta Sastamalassa Luonnontassun koirakouluttajien ammattitaitoisessa opetuksessa. Elvis nauttii uutta oppiessaan ja sen kanssa on mukava lähteä treeneihin. Elvis on ottanut osaa myös kahteen pentunäyttelyyn: marraskuussa 2012 5 kk iässä ROP-pentu (ja 8 parhaan joukkoon ryhmässä) tammikuussa 2013 7 kk iässä VSP-pentu. Ensimmäisiä virallisia näyttelyitä on Elvikselle suunniteltu ja onpahan junnu muutamaan jo ilmoitettukin. Junioridebyyttinsä Elvis suorittaa Euran ryhmänäyttelyssä 9.3.2013 viikkoa yli 9 kk iässä. Elviksen näyttelyarvostelut voit lukea sen omalta sivulta!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti