lauantai 9. maaliskuuta 2013

Elviksen debyytti

 Elvis teki näyttelydebyyttinsä Euran ryhmänäyttelyssä 9.3.2013 viikkoa yli 9 kk ikäisenä. Elvis suoriutui tehtävästään paremmin kuin hyvin saavuttaen laatupalkinnon erinomainen ja ollen paras uros 1. ROP-kehässä vastassa oli kaunis valioluokan narttu Pisadon Chanel, joka kruunattiin rotunsa parhaaksi Elviksen ollessa sitten VSP.

Olen enemmän kuin tyytyväinen ihan kaikkeen! Elvis tosin autosta tullessaan ilmoitti koko Euralle saapuneensa paikalle, mutta se onkin asia, joka meillä on vielä työn alla. Elvis tapasi kauniita pinserityttöjä sekä yhden ihanaisen dobermann-tytön, joiden kanssa pääsi tekemään vähän lähempääkin tuttavuutta. Erityisesti Pipsa-pinserin kanssa oli kiva vähän telmiäkin siinä kehävuoroa odotellessa.

Elvis käyttäytyi myös kehässä moitteettomasti, joskin oli niin innoissaan, ettei malttanut esittää kunnolla hienoa liikettään. Ravaaminen meni vähän pomppimiseksi ja siitä tuomari mainitsikin arvostelussaan. Muuten arvostelun voit lukea Elviksen omalta sivulta!

Kiitos Sannille ja Yatzylle (joka muuten palkittiin myös laatupalkinnolla erinomainen :)) sekä Saanalle, Hannalle, Ellille, Pipsalle ja Martalle näyttelypäivän seurasta!

Luonnontassun koirakoulun jatko-opinnot aloitimme Elviksen kanssa myös ja nyt meillä on sitten työn alla perusasentoon sivulle tulo. Elvis on toistaiseksi oppinut kaikki asiat tosi helposti ja nopeasti. Tämä voi teettää vilkkaalle pikkupinserille hieman enemmän töitä, mutta practice makes perfect :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti