tiistai 10. toukokuuta 2016

Kesää kohti

Kahden koiran voimin meillä mennään kovaa vauhtia kohti kesää. Lauman jäsenen poistumiseen reagoi vahvasti pennusta asti Epun kanssa elämäänsä elänyt Lalli, joka oli melko lailla allapäin jonkun aikaa. Lalli makaili sohvalla pää painuksissa ja "itki", mikä ei ole sille ollenkaan tyypillistä käytöstä.

Elämä kuitenkin jatkuu, ikävä elää arjessa kanssamme jatkuvasti muuttaen toki muotoaan koko ajan matkan varrella. Lallista on tullut leikkisämpi ja ehkä myös Elviksen touhuamiseen nopeammin leipääntyvämpi nyt, kun siitä on tullut lauman vanhin.

Elvis on pyörähtänyt parissa näyttelyssä. Seinäjoen ryhmiksestä erikoistuomarilta ROP, Lahden KV:stä PU2 ja Va-CACIB, Tampereen KV:sta erikoistuomarilta ROP ja CACIB kivalla arvostelulla. Seurana meillä kahdessa jälkimmäisessä parasta mahdollista A-ryhmää, eli Hanna & Pinja.

Elvis on jatkanut myös vesiterapiaa kerran kuussa Raumalla tutun Movewellin Tanjan ohjauksessa, ihan vain liikunnan monipuolistamiseksi ja tuleepahan ammattilaisen tarkastettua koiran lihaksiston käyttö kuukausittain.

Huhtikuussa meillä oli ihastuttavia vieraita Italiasta asti, Unforgettably -pinsereiden Chiara ja Zafrina kävivät treffeillä Elviksen kanssa. Chiara otti Elviksestä vallankin upeita kuvia, joista yksi tässä:
Elviksestä tuli myös isä 9 pennulle kennel Avrorik Landiin Venäjällä. Pentueen emä on ihastuttava black/tan -narttu Legendorf Norda Nordjina. Pentueessa on 1 punainen tyttö, 1 bt tyttö, 3 punaista poikaa ja 4 bt poikaa. Äiti ja lapset voivat hyvin ja me innolla odotamme kuvia ja kuulumisia. Tässä vähän esimakua parin viikon ikäisistä pinseripenneleistä:Näiden lisäksi meillä oli huippuvieraita Norjasta, kun ystäväni Vibeke puolisoineen kävi hakemassa Elviksen tyttären, Javan, joka muutti sulostuttamaan paitsi Vibeken, myös "isoveljensä" Nitron (Spirit of Moria´s Aranwe) arkea.


Kesää on jo suunniteltu eteenpäin ja ainakin yksi pidempi lomareissu on ohjelmassa. Mukaan meille lähtee Elviksen sisko Dhalma ja Lalli pääsee riemastuttamaan kasvattajansa Pirjon arkea Helsinkiin. Mitenkä mahtaa maalaispoika pärjätä isossa kaupungissa? :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti