lauantai 19. joulukuuta 2015

Huikea vuosi 2015

Todellakin, huikea vuosi!!


Eppuhuippuheppu täytti elokuussa 15 vuotta ja Lallistakin tuli joulukuussa veteraani-ikäinen sen täytettyä 8v. Asiaankuuluvasti, kakut ja muut herkut on juhlapäivinä nautittu yhdessä koko koiralauman voimin.





Elvis pyörähteli Tampereen jälkeenkin muutamissa näyttelyissä. Meille näyttelyvuosi 2015 oli uskomaton:




24.1. Turku KV ROP
28.3. Turku KV VSP
2.5.   Tampere KV ROP RYP4
13.6. Tuuri KR ROP
4.7.   Tuusula E ROP
11.7. Oulu KV ROP
12.7. Oulu KV ROP
1.8.   Pori KV ROP
16.8. Sastamala R PU2
24.10. Seinäjoki KV ROP
22.11. Jyväskylä KV VSP
5.12. Helsinki KV PU2
13.12. Tukholma, Pohjoismaiden Voittaja: Valioluokan voitto ja PU2.







Tukholmaan oli ilmoitettu 7 valioluokan urosta ja kaikkiaan 25 urosta. Vaikka titteli jäikin harmittavan lähelle, oli silti mieletön päätös upealle vuodelle! Elvis matkusti ensimmäistä kertaa laivassa, eikä sille ollut se ongelma eikä mikään. Mukana meillä oli parasta mahdolllista matkaseuraa, Hanna ja Pinja, jotka päättivät oman huikean vuotensa Tukholman näyttelyn ROP-sijalle ja Pohjoismaiden Voittajaksi!




Mukavien näyttelypäivien lisäksi Elvis pääsi marraskuussa kokeilemaan vesiterapiaa Movewell -yrityksen eläinfysioterapeutin ohjauksessa Raumalla. Jo toisella kerralla Elvis oli altaassa (melkein) kuin kotonaan. Kiva uusi liikuntamuoto, jota on tarkoitus ensi vuonnakin jatkaa n. kerran kuukaudessa -tahdissa. Koira kuntoilee ihan eri tavoin kuin normaalisti lenkillä liikkuessaan ja samalla tulee eläinfysioterapeutin arvio koiran kunnosta muutenkin. Suosittelemme lämpimästi!




Hannan ja koiriensa Pinjan ja Ricon kanssa kävimme myös pienimuotoisella vaelluksella Lopen mahtavissa maisemissa, Luutaharjun Samolla. Mukavan mäkiset maastot tarjosivat melko lailla haastetta puolikuntoisille emännille :), mutta reissu oli hauska ja makkaratkin saatiin pienten alkuvaikeuksien jälkeen nuotiolle.










Loppuhuipennuksena: Elvis pääsi marraskuussa treffeille kauniin Kuuran kanssa ja pinserinpentuja odotellaan syntyväksi n. 16.1.2016 kennel Uplandiin!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti